fbpx

Butikk

Smådyrklinikken i Haugesund har en egen butikkdel i resepsjonsområdet. Våre ansatte hjelper deg å finne alt du måtte trenge til ditt kjæledyr innen fôr og utstyr.

Det finnes et svært stort utvalg av fôr på markedet i dag. For å maksimere utbytte av fôret er det viktig at produsenten bruker kvalitetsråvarer, da råvarene er avgjørende for hvor godt dyret klarer å nyttiggjøre seg av fôret.

Prismessig er ikke kvalitetsfôr mye dyrere enn dagligvarefôr. Grunnen til dette er at det trengs mindre av et kvalitetsfôr enn av de billige variantene, enkelt og greit fordi kvalitetsproduktene inneholder råvarer som metter mer. Vi mener at ved å fôre med kvalitet investerer du som dyreeier i bedre helse på dyret ditt.

Våre hovedleverandører er Eukanuba, Royal Canin og Hills. Disse leverandørene leverer også spesialdietter som forebygger og hjelper mot diverse lidelser, bl.a. nyreproblemer, allergi, overvekt og diabetes. Skulle ditt kjæledyr ha behov for medisinsk fôr vil veterinæren finne en passende type som passer for ditt kjæledyr.

Til gnager og kanin fører vi Oxbow pelletsfôr, som er et kvalitetsfôr med mye fiber. Vi fører også Oxbow c-vit, papayafruit (hjelper med å fjerne hår som har kommet ned i fordøyelsesystemet), og Oxbow Critical care som er et oppforingsfôr til syke og underernærte dyr. Høy og spon har vi også i Oxbowserien.

Har du spørsmål om fôring eller utstyr til ditt kjæledyr, ta kontakt med oss i resepsjonen så hjelper vi deg med tips og råd. Går ditt kjæledyr allerede på spesifikt fôr vi mot formodning ikke har inne er vi selvfølgelig behjelpelige med å bestille dette inn for deg.

smadyrsklinikken_022

smadyrsklinikken_025

smadyrsklinikken_027