fbpx

Velkommen til Smådyrklinikken i disse koronatider

Her er informasjon vi ønsker du skal lese før du tar kontakt med oss.

For å kunne være best mulig forberedt tar vi ikke drop-in-timer i en tid fremover. Vi har åpent fra 9-18 alle dager (onsdag 8-18). Bestill time HER for Smådyrklinikken i Haugesund

Smådyrklinikken i Ølen har åpent mandager kl 12.00-18.00 Inntil videre holder vi stengt torsdager. Bestill time HER for Smådyrklinikken i Ølen

Per i dag utgjør ikke koronaviruset (SARS-CoV-2) en fare for dyrehelsen i Norge. Selv om viruset i utgangspunktet antas å ha oppstått hos dyr, er det foreløpig ingen mistanke om at kjæledyr eller husdyr vil kunne utgjøre en smittekilde for sykdom hos mennesker eller dyr i Norge.

Det er ikke meldt om sykdomstilfeller hos dyr som følge av infeksjon med dette viruset. Viruset er først og fremst et folkehelseproblem og ikke et dyrehelseproblem.

Viruspartikler kan overføres via overflater, derfor ønsker vi å innføre tiltak for å redusere risikoen for at SARS-CoV-2 smitter til ansatte fra våre dyrepasienter. Det er viktig for dyrehelsen i Norge at dyreklinikkene ikke må stenge, så vi gjør det vi kan for å beskytte både våre ansatte og deg som kunde.

Er dere i koronakarantene

Dyr som bor i husholdninger med koronakarantene skal ikke tas med til smådyrklinikken uten at det er avtalt på forhånd. Ring oss og diskuter behovet for å komme inn. Ikke-akutte tilfeller skal vente til husholdningen er ute av karantene.

Ved avklart og avtalt behov for akutt veterinærmedisinsk behandling skal dyret om mulig dusjes rett i forkant av besøket. Tørk dyret godt før avreise hjemmefra. Dyret skal ledsages til dyreklinikken av noen som ikke er omfattet av karantenen.

Ring 52865560 til smådyrklinikken ved ankomst, og vent i bilen til ansatte kontakter dere der. Personer fra husholdninger i karantene skal ikke bli med inn på smådyrklinikken.

Generelle hygienetiltak ved klinikken

  • Det er utplassert desinfeksjonssprit ved alle innganger. Bruk dette.
  • Vi spriter av kontaktpunkter som dørhandtak, betalingsterminal, vask et cetera gjentatte ganger i løpet av dagen.
  • For å opprettholde god avstand mellom kunder ønsker vi ikke mer enn 4 personer på venterommet i smådyrklinikken om gangen.
  • I butikken ønsker vi ikke mer enn 3 kunder om gangen. Vennligst vent ute dersom dere ser det er for tett med folk i disse rommene.

Sammen gjør vi dette for å komme gjennom denne vanskelige situasjonen!