fbpx

Om oss

Smådyrklinikken i Haugesund har vært i drift siden 1991. Vi flyttet i 2008 inn i lokalene i Skjoldaveien 68. Klinikken er i dag på totalt 320 kvm, fordelt på to undersøkelsesrom, ett tannrom, røntgenrom/ultralydrom, operasjonssal, oppstallingsrom og butikk.

Klinikken har også en filial i Sjoargata 77 i Ølen hvor vi har åpent to dager i uken.

Vi er totalt 8 ansatte på Smådyrklinikken i Haugesund. 3 veterinærer/dyrleger, 2 dyrepleiere, 1 assistent samt HMS- og personalansvarlig.

Vårt mål er å tilby en trygg og god behandling for våre pasienter. Vi søker derfor å holde oss oppdatert på ny viten ved stadig å delta på kurs av høy kvalitet. Som en følge av dette videreutdanner veterinærene på klinikken seg innenfor fagområder som f.eks tannhelse, hjerte, indremedisin og reproduksjon hos hund og katt. En av våre veterinærer er videre spesialist i Smådyrsykdommer på hund og katt.

Begge dyrepleierne på klinikken er godkjente rehabiliteringsterapeuter samt har etterutdanning fra Norges veterinærhøgskole innenfor anestesi og smertebehandling av hund og katt.

Vi er en dyreklinikk sertifisert av den Norske Veterinærforening. Dette er en sertifisering vi er stolte av. Sertifiseringen motiverer oss til kontinuerlig å holde et høyt faglig nivå slik at vi kan gi ditt kjæledyr den beste behandling til enhver tid.

smadyrsklinikken_029

Følg oss på Facebook: