Bestill time hos Smådyrklinikken

I snart 30 år har Smådyrklinikken tilbudt trygg og god behandling for alle våre pasienter.

Den moderne klinikken holder til på Solvang, sentralt i Haugesund, og i en filial i Ølen. I Haugesund har vi tre undersøkelsesrom, ett tannrom, ultralydrom, røntgen/CT, operasjonssal, separate oppstallingsrom for hund og katt, og egen butikk.

Vi er 8 dedikerte ansatte på klinikken i Haugesund. 3 veterinærer/dyrleger, 2 dyrepleiere, 2 assistenter og en HMS- og personalansvarlig, alle med samme mål: Å tilby hjelp av høyest mulig kvalitet til ditt kjæledyr. Det gjør vi gjennom god kommunikasjon, faglig dyktighet, engasjement og omsorg for både dyr og eier.

Vi holder oss stadig oppdatert ved å delta på kurs av høy kvalitet. Som en følge av dette videreutdanner veterinærene på klinikken seg innenfor fagområder som f.eks. tannhelse, hjerte, indremedisin og hudsykdommer hos hund og katt.

En av våre veterinærer er spesialist i Smådyrsykdommer på hund og katt. Dyrepleierne er godkjente rehabiliteringsterapeuter samt har etterutdanning fra Norges veterinærhøgskole innenfor anestesi og smertebehandling av hund og katt.

Vi er sertifisert av den Norske Veterinærforening, som motiverer oss til å kontinuerlig holde et høyt faglig nivå slik at vi kan gi ditt kjæledyr den beste behandling til enhver tid.

Vi tilbyr:

Smådyrklinikken er en velutstyrt klinikk som utfører mange ulike prosedyrer og operasjoner på kjæledyr. Vi utfører indremedisinske utredninger, hud og øreutredninger, tannoperasjoner og operasjoner både i bløtvev og beinvev. Klinikken har ultralyd, røntgen og CT-maskin. CT-maskinen er et nyttig verktøy ved utredning av mer kompliserte kasus.  

Videre utfører vi alle rutinemessige prosedyrer som vaksinering, tannsteinfjerning, kloklipp, pelsklipp, id-merking og helseundersøkelser av hund, katt og gnagere.  

Klinikken har dyrepleiere som har etterutdanning i massasje, rehabilitering og laserbehandling.  

Ta kontakt med klinikken om du har spørsmål som gjelder ditt kjæledyr eller de behandlingene vi utfører. 

Smådyrklinikken i Haugesund har en egen butikkdel i resepsjonsområdet. Våre ansatte hjelper deg å finne alt du måtte trenge til ditt kjæledyr innen fôr og utstyr.

Det finnes et svært stort utvalg av fôr på markedet i dag. For å maksimere utbytte av fôret er det viktig at produsenten bruker kvalitetsråvarer, da råvarene er avgjørende for hvor godt dyret klarer å nyttiggjøre seg av fôret.

Prismessig er ikke kvalitetsfôr mye dyrere enn dagligvarefôr. Grunnen til dette er at det trengs mindre av et kvalitetsfôr enn av de billige variantene, enkelt og greit fordi kvalitetsproduktene inneholder råvarer som metter mer. Vi mener at ved å fôre med kvalitet investerer du som dyreeier i bedre helse på dyret ditt.

Våre ansatte

Pål Skagseth

Veterinær og daglig leder

Karoline Bua

Veterinær

Linn Torny Jensen

Dyrepleier

Elisabet Larsen

Assistent og butikkansvarlig